home
Home  » JCI Gheel-en-Thals  » 2013-2014
NL |  FR |  EN

ZomerBBQ 

Gisteren genoten we met 16 van onze jaarlijkse zomerBBQ. Ondanks het wisselvallige weer, werd het weer een gezellige avond. Onze voorzitter was verheugd een mix van actieve leden, past leden en geïnteresseerden te ontvangen, een mooie eerste invulling van het jaarthema ” Let’s Connect” Met deze activiteit is ons werkingsjaar dan ook weer officieus van start gegaan. Officieel starten we weer op dinsdag 10 september met onze eerste AV.

 

Foto’s van onze zomerBBQ vind je in de rubriek ” foto’s”
 

Het Moment 

Op 25/3/2014 organiseren de 4 Kempense netwerken voor jonge ondernemers - JCI Gheel-en-Thals, Jong Voka Kempen, VKW Jongeren en JOBKE ( Jong Ondernemend in de Bouw Kempen)- de tweede editie van “Het Moment”.

Vier gereputeerde sprekers die in korte sessies van vijftien minuten hun visie geven op belangrijke topics voor jonge ondernemers zorgen voor de basis van de avond. Na deze sessies krijgen de aanwezigen nog de kans om met hun favoriete spreker verder in gesprek te gaan.

Daarnaast zal er voor en na de inhoudelijke sessies meer dan voldoende tijd zijn om te netwerken. ‘Het moment’, is een niet
te missen avond voor jonge Kempense ondernemers.’

meer info en inschrijven via www.hetmoment.biz