home
Home  » JCI Gheel-en-Thals  » 2011-2012
NL |  FR |  EN

Bestuur 

Voorzitter: Isabelle De Proost

Secretaris - Ledenbeheer: Cathy Bleys

Penningmeester: Gert Laenen

Past Voorzitter - PR- Internationalisme: Jan Louis De Bruyn

Ledenretentie - Past leden werking: Thomas Nagels

Businness & Netwerking - Incoming Voorzitter: Benny Lauwers
 

Nieuws 

31/03/2012 JCI Gheel&Thals op de Training Day van District Atw.

Op 31/3 wat onze afdeling met een mooie delegatie aanwezig op de jaarlijkse districts training Day van het district Antwerpen.

Het thema” intiem/ in team” was zeer mooi uitgewerkt in verschillend interessante workshops en trainingen. Zo volgenden een aantal onder ons de introductie zelfhypnose, anderen volgende de dagtraining “ bodylanguage at work”.

Tussendoor en na afloop was er uiteraard de nodige tijd en ruimte voor een drankje en natuurlijk de gelegenheid tot netwerken, zowel om nieuwe mensen te ontmoeten als om de banden met oude bekenden weer eens wat aan te halen.

Een dikke proficiat aan de Districtsvormingsverantwoordelijke voor dit puik evenment.

Foto's zijn terug te vinden in de foto-sectie van onze site.

11/03/2012: We hebben een nieuwe trainer in onze rangen:

Proficiat An Delen

AnDelenTrainerkleinNa lang wachten hebben we sinds 11/03/2012 een nieuwe trainer in onze rangen:

An Delen

Op 10 en 11 maart volgde An de JCI trainer. Na een intensieve 2 daagse behaalde ze het “JCI Trainer “ diploma. An is nu helemaal klaar om er in te vliegen als JCI trainer. Op 25 april geeft ze haar eerste training, als kandidaat-trainer. Je kan haar dan aan het werk zien in Dendermonde tijdens de training “ Ja, nee en toch ok”, een toffe workshop rond assertiviteit.
An is op dit moment de enigste trainer onder onze actieve leden. Een zeer mooi prestatie.

Proficiat An en veel succes!

JCI Gheel&Thals komt buiten!!!

01/03/2012: De Limburgse Jonge Ondernemer 2012

03/03/2012: Galabal 30 jaar Kiwanis Herentals

De vlag van JCI Gheel&Thals wappert fier buiten onze streek en buiten JCI.

Op 1 maart waren we met z'n zessen aanwezig op de Limburgse Jonge Ondernemer. We zagen Kurt Hensen van ES International de overwinning in de wacht slepen en we waren bij de laatsten aanwezig op de receptie. We kunnen dus wel stellen dat we ons zeer goed hebben geamuseerd.

Eveneens waren we met zes (inclusief partners) aanwezig op het Galabal voor het 30-jarig bestaan van Kiwanis Herentals. JCI Gheel&Thals senator Eric De Belder is huidig voorzitter van Kiwanis Herentals en uiteraard mochten we niet ontbreken. De aanwezigen spreken van een heerlijk feestje.

JCI Gheel&Thals komt buiten en amuseert zich. Hoe fijn kan het zijn :-))

29/02/2012: De eerste Past President diner was een succes!!!

Op 29 februari organiseerde JCI Gheel&Thals voor de eerste maal een Past President Diner. Plaats van gebeuren was de Mar-kies in Lichtaart. 14 van de 33 Past-Voorzitters waren samen met de huidige Raad van Bestuur aanwezig. De Raad van Bestuur had de mogelijkheid om de mensen te leren kennen die onze huidige vereniging mee op de kaart hebben gezet. Generaties zagen elkaar opnieuw terug en heroïsche verhalen konden niet uitblijven.Elke Past-Voorzitter kreeg de gelegenheid om kort toe te lichten wat hij/zij in hun voorzittersjaar allemaal gedaan hadden. Het geheugen liet sommigen af en toe in steek, maar we kunnen oprecht fier zijn op wat JCI Gheel&Thals in het verleden heeft gepresteerd.

Aan allen die aanwezig waren, hartelijk dank en hopelijk tot volgend jaar. Dit moet een jaarlijkse traditie worden. Foto's zijn terug te vinden in de fotosectie van de website.

29/01/2012: Proficiat aan onze kersverse JCI G&T Senator: Ann Van der Donck

AnnVDDSinds zondag 29/01/2012 hebben we een nieuwe senator in onze rangen:

Ann Van der Donck

Een meer dan verdiend eerbetoon voor Ann. Ze heeft zich meer dan 10 jaar lang ingezet voor onze afdeling, trok tal van commissies en zetelde meerdere malen in ons bestuur. Ann wordt aanzien als de lijm tussen mensen en generaties. Steeds opnieuw zorgde zij er voor dat iedereen zich goed in zijn vel voelde. Daarom kunnen wij als JCI Gheel&Thals alleen maar trots zijn dat Ann deze senatortitel in ontvangst mocht nemen.

Proficiat Ann!!!

16/01/2012: JCI Bus van Gheel & Thals is verkocht

De JCI Bus van Gheel&Thals is verkocht...

Op onze nieuwjaarsdiner van 16 januari zijn de sleutels officieel overhandigd.

Tegelijkertijd triets nieuws, maar ook goed nieuws.

Het trieste nieuws is dat de bus de verpersoonlijking was van JCI Gheel&Thals. Eén van de mooiste projecten ooit gerealiseerd door JCI Gheel&Thals, waar met de ganse afdeling zeer hard aan gewerkt is geweest, maar tegelijkertijd veel plezier met zich heeft mee gebracht. Met pijn in het hart hebben we deze beslissing moeten nemen, maar binnen JCI Gheel&Thals werd het moeilijker en moeilijker om de bus operationeel te houden. Daarom een rationele beslissing die nodig was voor onze afdeling. Uiteraard zullen de mooie herinneringen steeds blijven.

Het goede nieuws is dat ze een goede handen is. Tom De Coninck van JCI Deinze & Leiestreek heeft de bus gekocht. Ze was al zijn petekindje vanaf het moment dat ze gebouwd was. Tom blijft de bus inzetten als 'JCI-bus', zodat ze niet uit het straatbeeld verloren gaat en ze voor visibiliteit kan zorgen. Ook wij als Gheel&Thals zullen blij zijn dat we onze blauwe bus af en toe nog eens kunnen aanschouwen op één of ander evenement. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste optie was voor de bus en dat ze in zeer goede handen is.

Blauw busje... het ga je goed...

16/01/2012: Zeer gezellige nieuwjaarsdiner

Het was weer een zeer fijne nieuwjaarsdiner, die tegelijkertijd onze Algemene Vergadering van januari was. Lekker eten op een mooi vernieuwde locatie. Op deze diner konden we 3 senatoren en 1 Sense lid verwelkomen. Eén van onze senatoren, Eric De Belder, kwam promo maken voor het galabal van 30 jaar Kiwanis Herentals, maar haalde zeer mooie herinneringen aan, uit zijn tijden bij JCI Gheel&Thals. Tevens kwamen onze collega's van Lier de door hun georganiseerde Business & Netwerkingsdag van JCI Vlaanderen voortstellen. Laat ons op beide evenementen met zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn om te laten zien wie JCI Gheel&Thals is.

BTW: uit goede bron hebben we vernomen dat sommigen het zeer laat hebben gemaakt. De herinneringen uit (lang) vervlogen tijden bleven maar komen :-)

03/01/2012: Nieuwjaarsdiner op 16/01/2012

Door omstandigheden kan onze jaarlijkse nieuwjaarreceptie van 13/01//2012 niet doorgaan. Deze zal vervangen worden door een Nieuwjaarsdiner, die samen valt met onze Algemene Vergadring op 16/01/2012. Deze zal doorgaan in Brasserie De Flore op de Markt in Geel. Aanvangsuur is 19h30. Inschrijven kan via Doodle link: http://www.doodle.com/2pqnsh8dipdq9m32

Tot dan!!!!

11/12/2011: JCI Kookt voor De Dorpel: 'heerlijk' evenement

JCI Kookt voor De Dorpel was op 11/12 een 'heerlijk' evenement. Meer dan 100 gasten van vzw De Dorpel kregen een overheerlijke kerstmaaltijd voorgeschoteld. De dankbaarheid van deze mensen was ontroerend mooi. De hele afdeling heeft die dag getoond dat Gemeenschap een niet te onderschatten pijler is bij JCI Gheel&Thals. Een zeer dikke proficiat aan Berenice en haar commissie!!! Dit smaakt absoluut naar meer...

03/12/2011: Oesters en Champagne: het was weer geslaagd!!!!

Het Oesters en Champgane - evenment van gisteren 2/12 was weer een geslaagd evenement. De meer dan 35 aanwezigen hebben oprecht genoten van de over heerlijke oesters en en de uitmuntende champagne. Bedankt aan alle helpers. Bedankt aan Volvo garage Van Houdt voor hun gastvrijheid. En een dikke proficiat aan Cathy en haar commissie!!!

30/11/2011: Commissie JCI kookt draait op volle toeren

De Commissie JCI kookt draait op volle toeren. Binnen 11 dagen is het zover. Dan kookt JCI Gheel & Thals voor meer dan 100 mensen van De Dorpel in Herentals.

Vzw De Dorpel is een ontmoetingsplaats met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en diensten; zoals kleding, voeding, ontspanning.

Er is gelegenheid voor een persoonlijk gesprek, een luisterend oor en een gezellige babbel. Iedereen is er welkom ongeacht leeftijd of overtuiging.

De Dorpel wil zo mensen in armoede erkennen en groeikansen bieden, onder meer langs educatieve activiteiten en projecten; zoals vorming, scholing.

De Dorpel werkt aan de eigenwaarde van mensen in armoede zodat ze voor zichzelf leren opkomen.

De Commissie is nog volop op zoek naar helpers voor 11 december. Bij deze een warme oproep!!!