home
Home  » JCI Gheel-en-Thals  » 2009-2010
NL |  FR |  EN

Bestuur Gheel-en-Thals 2009-2010 

 

Dit werkjaar 2009-2010 bestaat onze Raad van Bestuur uit volgende actieve leden:

Als u een specifiek vraag heeft, aarzel dan niet onze bestuurders steeds vrijblijvend aan te spreken. Klik op hun naam om hun e-mail adres te activeren. Zij zijn er voor u.

Onze Business & Netwerk ambassadeur van dienst is Kevin Heylen.

Hans Mens vertegenwoordigt dit jaar als District Officer alle belangen van onze eigen lokale afdeling en alle afdelingen binnen het district Antwerpen.

Koen Vanlommel zetelt dit jaar nog als past-voorzitter JCI Vlaanderen in de huidige bestuursploeg 2009-2010.

En dan is er onze spring-in-het-veld Carlo van Tichelen, die als JCI-trainer een unieke erkenning heeft als International Training Fellow (ITF). Hij is altijd bereid een levendige training in elkaar te steken.

Jaarthema 2009-2010 

JCI doel: Wereldvrede en JCI credo: wij geloven dat de grootste rijkdom van onze wereld te vinden is in de  menselijke persoon!

… en vandaar het JCI  Gheel-en-Thals jaarthema 2009-2010:

Shine!

like the star that you are…

give some light – get some light

 

In tijden van crisis,falende banken en golven van ontslagen , even ter plaatste rust en een blik op een rijkdom die niemand van je afneemt: de ontwikkeling van jezelf als persoon.

Ervaringen zijn een rijkdom voor het leven !

En laten we nu juist in een beweging zitten die dit uitermate promoot.. one man, one year, one job.. en dit in verschillende activiteitsvelden:  individu, business, maatschappij, internationalisme, op verschillende niveaus van engagement. (van één project per jaar tot bijna fulltime job). 

1. Shine… exploreer je vaardigheden, haal er uit wat nog niet aan de oppervlakte kwam, verbreed je wereldbeeld, doe dingen waar je zonder JCI niet aan zou beginnen, LEER BIJ. 

2. Shine… LEER BIJ VAN ELKAAR. Onze lokale afdeling is een bron van rijkdom: veel verschillende persoonlijkheden in verschillende arbeidssectoren. De meesten van ons hebben ook een drukke agenda, wat er vaak in resulteert dat diegenen die een bepaalde taak goed kunnen die net voor de deadline ook ‘snel’ doen.  Ik wil dit jaar dan ook een pleidooi houden voor goede timing van projecten.  Begin tijdig … en heb zodoende de tijd om iemand mee te nemen in een leerproces!   Een schat aan leermogelijkheden die we vandaag nog te weinig gebruiken. Coachen en gecoacht worden: een mogelijkheid om sneller,meer te leren.

3. Shine… zoals in “uitstraling”. Straal onze uniciteit uit naar de buitenwereld. JCI mag niet langer het best bewaarde geheim binnen de gemeenschap zijn ! Dit jaar is onze focus voor het grootste deel op onze  gemeenschap gericht. Dit met het theaterproject 800 jaar Herentals waar we door de samenwerking tussen de verschillende verenigingen van Herentals te stimuleren  een positieve bijdrage leveren in de ware betekenis van onze missie. Met onze JCI bus als promotool zal onze aanwezigheid in Geel en Herentals  niet langer te negeren zijn. Ook naar het businessmilieu toe zal door middel van trainingen  en verhuur  van de bus , JCI Gheel-en-thals  in the picture blijven. En wie weet wat voor een verassingen het jaar nog voor ons in petto heeft…?

Het kan niet anders dan dat dit alles gaat resulteren in kwantitatieve groei van onze afdeling ! Meer  leden, meer netwerken, meer handen, meer projecten, meer diversiteit, meer mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling!

4. Shine… ’stralen van geluk’ vanwege het plezier en de voldoening lid te zijn van JCI Gheel-en-Thals. Dit alles overgoten met vriendschap, plezier, positieve feedback…

Als voorzitter zal ik een jaar lang het beste van mezelf geven om dit alles te stimuleren en te ondersteunen. Aan alle mensen in en uit de Raad van Beheer, die al verantwoordelijkheid opnamen voor een bepaalde functie:  ESPAVO!

(juist, Google'n maar)

 

Ann Van der Donck
uw voorzitter JCI Gheel-en-Thals 2009-2010

Ledenlijst JCI Gheel-en-Thals 

JCI heeft 200.000 leden in 127 landen
en ± 1500 in een 40-tal lokale afdelingen in vlaanderen
dit zijn de actieve leden van JCI Gheel-en-Thals

 

Aben Freddy - Sogeti NV

Beyens Jan - AZ St-Dimpna

Claes Berenice - Papier-Mettler Belgium

Coels Peter - Dexia Centrum Kempen

Cuyvers Koen - KBC Bank en Verzekeringen

De Bruyn Jan Louis - Bridget

De Proost Isabelle - Emma

Gebruers An - An-ders Interieurdecoratie

Herman Alexander - Cytec Surface Specialities

Heylen Kevin - Phobos Marketing & Reclameadviesbureau

Horemans Caroline - Zelfstandig Psychologe

Kinoo Hans - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap

Lornoy Natacha - Estee Lauder

Lornoy Philippe - Artos

Mens Hans - Human Computing

Oris Christophe - Ernst&Young Bedrijfsrevisoren

Peeters Bart - Bluepoint Fotografie

Quirijnen Annick - Quirijnen Supermarkten

Rutten Inge - Ceva

Schellekens Luc - Fincpoint

Van Der Donck Ann - Kilian

Van Hoeck Sophie - Profimmo

Van Lommel Leen - Architecte

van Tichelen Carlo - Phobos Marketing & Reclameadviesbureau

Vanlommel Koen - Netropolix

Verlooy Ans - Artos

Vranckx Hans - Verizon Business

Vrancken Serge - Deloitte

Sentatoren 

Ann Van Craen

Carlo van Tichelen

Dany Goor

Eric De Belder

Erika De Ketelaere

Jos Holten

Koen Cuyvers

Koen Vanlommel

Rene Corstjens