home
Home  » JCI Bus  » Awards
NL |  FR |  EN

Bronzen Medaille Persprijs Herentals 

JCI BUS blijft in de prijzen vallen. Na de Award als beste PR project van JCI België, een deeltje van de Award als beste LA van JCI België , de Award als beste Project van JCI België, de Award als beste PR project van de JCI World vallen we ook in de prijzen buiten onze organisatie.

Gisteren ontving JCI Gheel-en-Thals de Bronzen Medaille uit de handen van de Herentalse Pers dit in het bijzijn van de Burgemeester en Schepen van Cultuur. Er werd verwezen naar de verwezelijking van de JCI BUS, en dit moedigt ons aan om volgend jaar nog hoger te scoren met 800 Jaar Herentals. Dat de winnaar Linda Mertens van (Milk Inc.) is geworden, toont des te sterker aan in welk rijtje we mochten uitblinken. Ook onze oprechte appreciatie voor de Thals City Jazz Happening met de zilveren medaille en bovenal aan De Dorpel die de Herentalse Cultuurprijs van de Stad in ontvangst mocht nemen. Die ook aan onze zijde staan voor het verwezenlijken van de Theaterwandelingen.

Hopelijk is deze 4 erkenning voor de JCI Bus ook de aanleiding voor onze leden en RVB om alles uit dit wonderlijk project te halen : Organiseren, verhuren, bemannen en besturen. En we blijven ook hopen op steun van onze hogere overheden.

Nationale Award Best PR Project 

Op het nationaal congres van JCI Belgium in koksijde ontving de commissie van JCI BUS de award als beste PR Project voor JCI België.

Nationale Award Best Project of 2009 

Van alle awards van JCI BELGIUM werd 1 project gekozen als het beste project van het land. Er kon niet naast gezien worden, en in de wandelgangen vernam je pas de overweldigende overwinning voor het JCI BUS project.

World Award Best PR PROJECT 

Met langs de linkerzijde JCI Belgium President Serge Goussard en aan de rechterzijde JCI World President Sun Jup Shin ontving Carlo van Tichelen in naam van de commissie JCI BUS van JCI Gheel-en-Thals en als eer voor JCI Belgium de wereld Award in ontvangst.

Het was weerom 2 jaar geleden dat JCI Belgium nog een locale award in ontvangst mocht nemen...