home
Home  » JCI Bus  » Te Huur ?
NL |  FR |  EN

De Bus komt zo... 

Natuurlijk kan je deze bus ook inzetten voor jouw onderneming. Het is de ideale ruimte voor strategische brainstorms, interactieve trainingsessies en break-out voor het management team.

Daarnaast zijn talrijke product en andere presentaties zowel op uw eigen locatie als op verplaatsing mogelijk wat de inzetbaarheid nogmaals versterkt. De volledig ingerichte technologie maakt u praktisch overal inzetbaar.

Ook als vzw of school kan je rekenen op een ruime inzetbaarheid. Onze doelstellingen ter promotie van ondernemerschap en interpreneurschap staat immers centraal.

Tenslotte komen wij graag naar jouw activiteit als deze ook een uitstraling kan betekenen voor Junior Chamber International en u kan zo profiteren van een luxe ruimte.

Heeft u een idee, laat ons gerust meedenken en vraag het hieronder aan.

Enkele Facts :

Achteraan is plaats voor maximaal 25 deelnemers aan een opleiding en kan je tot ruim 50 mensen ontvangen in de VIP ruimte voor recepties. Vooraan is plaats voor 8 personen in de lounge en een driver. De zithoek geeft plaats voor 6 personen in een groepsgesprek.

De bus verbruikt diesel en dus dienen we de gereden afstand steeds in rekening te brengen, ook het opkuiswerk en de vaste kosten worden aan een minimum tarief doorgerekend. U dient zelf voor een standplaats, die ook veilig is de dag voor en na het event te zorgen en een aansluiting aan het normale 220 Volt electriciteitsnet. (er is mogelijkheid tot het gebruik van een generator)

Best voorzie je een standplaats in de buurt van een sanitaire gelegenheid.

Leg de driver in de watten en geniet van de mogelijkheden.

Meer info over huren ? 

naam *:
vzw/organisatie/bedrijf *:
e-mail *:
Jouw vraag :
Telefoon :
gelieve alle velden met * in te vullen