home
Home  » Lid worden ?  » Vormingen
NL |  FR |  EN

Learning not because you need to or have to,  but because you want to !

JCI is een denktank voor nieuwe trainers en trainingen. Vele toptrainers ontwikkelden hun trainingen en zichzelf binnen de schoot van JCI University en Training Institute Flanders.JCI speelt hiermee een voortrekkersrol in het coachen van leiders en ondernemers op persoonlijk vlak. Veel onderwerpen komen hier immers ruim voor hun marktbekendheid aan bod en toptrainers schrijven, experimenteren en zetten hun diensten belangeloos in voor deze beweging. Zo zijn talrijke opleidingen gratis of ver onder de marktprijs beschikbaar.

Het brede gamma onderwerpen stimuleert jouw geest om buiten bestaande oevers te treden. Van creatief denken tot parlementaire procedure. Van “More Efficiënt Planning” tot non-verbale communicatie.

We leren onze leden mondig worden door trainingen als Debating, spreken in het openbaar, Presenter en Train the trainer. Of omgaan met anderen en zichzelf in relationship styles, netwerking, personal dynamics
en teamskills. Of voor hen die echt geen grenzen kennen in het wereldhandelsspel: Imaginaqua of het sportieve Outsider Special Program.

En dit is dan nog maar een kleine greep uit het vaste aanbod aan trainingen. Bovendien zijn er maandelijks tal van initiatieven met nieuwe opleidingen met externe en interne trainers, congressen met bekende sprekers en internationale gasten, kortweg een onuitputtelijke bron van persoonlijke vorming.