home
Home  » Lid worden ?  » Ondernemerschap
NL |  FR |  EN

What's in it for the company ? 

Is het voor u ook belangrijk dat mensen leren door te handelen ?
Wil jij ook voor continue vorming zorgen ruimer dan in-house,
nieuwer dan de nieuwste?


Als we sterke groeikansen willen bieden, wilt u de beste trainingen, de beste coaching en het beste oefenterrein voor elke medewerker. Voor uw huidige en toekomstige leiders met groeipotentieel hebben we de ideale kweekvijver.
JCI biedt opleidingen en coaching maar bovenal projecten waarin mensen leiderschap leren nemen door te motiveren, stimuleren en in goede baan te leiden. Elk project zorgt voor een positieve bijdrage aan onze maatschappij en uw omgeving. Niet enkel door fondsenwerving maar ook door creatieve en stimulerende activiteiten te organiseren.

Uw bijdrage aan JCI als ondernemer zorgt voor een positieve bijdrage en dito uitstraling van uw onderneming. Door uw jonge medewerkers de kans te bieden om lid te worden plukt u bovendien mee van de vruchten zoals, loyaliteit, persoonlijke ontwikkeling en hun opgebouwd netwerk.


Indien u als werkgever ook overtuigd bent dat werknemers voortdurend dienen bij te leren en met hun 2 voeten in de maatschappij moeten staan, doe dan de kleinste investering met het grootste resultaat. Netwerkactiviteiten zoals de viavia en whoswho vonden dan ook mede hun oorsprong bij JCI.