home
Home  » Lid worden ?  » Ikke ?
NL |  FR |  EN

What's in it for me? 

Iedereen heeft behoefte aan waardering, de gelegenheid om zichzelf te ontdekken en zijn eigen grenzen te verleggen. JCI is de plaats waar dit alles mogelijk is. De toekomst is aan hen die zich creatief ontplooien door nieuwe dingen te durven ondernemen. JCI wil jou een plaats bieden om nieuwe vrienden te maken, impactvol te netwerken. Tenslotte is het ook een plek om recreatief tot rust te komen onder gelijkgezinden.


Elke persoon is verschillend, ook jij bent uniek. Want in de verscheidenheid zit de kracht. De uitdagingen van de toekomst zijn zoveel leuker als we ze samen aangaan, in vriendschap werkend aan zelfontplooiing en ondersteund met het nodige respect van jouw persoonlijkheid. Kortom ontdek jezelf, de ander en de wereld, want als geen ander willen we jouw als 18 tot 40 jarige dromen doen realiseren die ook morgen onze wereld zullen beïnvloeden.


Werken aan jouw persoonlijke groei door ons in te zetten voor projecten die zowel voldoening, erkenning als een bijdrage leveren aan onze gemeenschap is dus niet enkel een plezante zingevende bezigheid maar eveneens een bron van nieuwe contacten, referenties, en troeven voor de verdere aanvulling van je persoonlijke carrière en levenslange vriendschappen.
 

winnen